Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Mesés utazás

Afrikai, latin-amerikai és távol-keleti kultúrákkal ismerkedhettek meg idén a Meseház Óvoda ovisai a Menedék Egyesületnek köszönhetően. 

Az egyesület a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap támogatásának jóvoltából kalauzolta el a gyerekeket képzeletben Egyiptomba, Dél-Amerikába és Kínába. – Egy-egy foglalkozás alkalmával Zaila, Aisa, Carlos, Chen és Lili baba segítségével mutattuk be az adott tájegység kultúráját, zenéit, ételeit, játékait – mondta Medjesi Anna, az egyesület munkatársa.

Az Őrnagy utcai intézményben tartott utolsó, képzeletbeli utazáson Szabó Rebeka alpolgármester is részt vett, aki hozzátette, örül, hogy a Meseház ovi befogadta ezt a programsorozatot, hiszen így bővítik a gyerekek ismereteit.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb