Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Mezítlábas parkkal ünnepeltek a zöld lurkók

Nem mindennapi meglepetéssel, mezítlábas parkkal ünnepelte 45. születésnapját a Zuglói Zöld Lurkók Óvoda. A különleges burkolatú ösvény fejleszti a talpi érzékelést, felpezsdíti a vérkeringést, a pici akadályokon pedig az egyensúlyozást is gyakorolhatják a kicsik.

A Zuglói Zöld Lurkók Óvoda ötévenként tartja meg születésnapját, minden alkalommal tortával és apró ajándékkal lepik meg a gyerekeket. Ebben év évben azonban egy cég jóvoltából mezítlábas parkot is avattak az ovi udvarán. –  Fontos a kicsik egészséges életmódra nevelése, a testi fejlesztés. A mezítláb járás jót tesz a gerincnek, az ízületeknek, az izmoknak, javítja a tartást – magyarázta Balassai Márta, az óvoda vezetője.

Fotó: Képszerkesztőség

Szabó Rebeka alpolgármester minden csoportnak vitt ajándékot, emellett megköszönte az intézményben dolgozók munkáját. Mint mondta, az évek során megtapasztalta, hogy mennyi szeretet, odaadás, szakmai tudás és kreativitás tölti meg az épületet.

A szeptember 21-i ünnepség megszervezéséhez Hevér László György önkormányzati képviselő is hozzájárult, valamint Sokacz Anikó képviselőtársával közösen is megajándékozták az óvodát.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb