Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nagytakarítás Zuglóban

Csaknem százan takarították a Francia út Egressy út és Hungária köz által határolt szakaszát a hétvégén a Teszedd akció keretében.

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (JÖN) által szervezett országos szemétszedési akcióhoz, a Teszedd programhoz az Összefogás Zuglóért Egyesület is csatlakozott, amelynek képviseletében Hajdu Flórián alpolgármester, a képviselő-testület több tagja, valamint Tóth Csaba országgyűlési képviselő is részt vett a takarításban. A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. két konténerrel és ásványvizekkel segítette az önkéntesek munkáját.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb