Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ne dőljenek be a csalóknak!

Elsősorban a kerületben élő nyugdíjasok a célpontjai azoknak a csalóknak, akik telefonon környékezik meg áldozataikat, hogy pénzt csaljanak ki tőlük.

A zuglói önkormányzat ezért mindenkit arra kér, hogy ismeretleneknek ne adjanak át készpénzt vagy értéktárgyakat akkor sem, ha azok valamelyik családtagra hivatkoznak. Amennyiben arra gyanakszik, hogy idegen személy hívta fel csalás szándékával, azonnal értesítse a rendőrséget.

Ugyancsak időseket próbálnak megkárosítani azok, akik a zuglói önkormányzat munkatársaiként mutatkoznak be, Erzsébet-utalványt ígérnek, és az ehhez szükséges nyomtatvány kitöltése miatt szeretnének bejutni a lakásokba. A zuglói önkormányzat azonban a juttatásokról szóló nyomtatványokat nem viszi a kérelmező lakására.

A pénzbeli és természetbeni juttatásokra vonatkozó kérelmeket a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán kell benyújtani, az arról szóló döntést tértivevényes levél útján kézbesítik. A hivatalból történő juttatás esetén pedig a Polgármesteri Hivatal levélben értesíti az érintetteket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb