Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kulisszatitkokat árult el Kokó a Civil Házban

Kovács István Kokó volt az Ötkarikás beszélgetések januári vendége. A profi ökölvívó számos kulisszatitkot árult el a Zuglói Civil Ház közönségének.

A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-Profit Kft., illetve a Szeretjük Zuglót Egyesület szervezésében ismét megrendezték az Ötkarikás beszélgetéseket Zuglóban. A január 26-i rendezvény vendége Kovács István Kokó volt, aki a tőle megszokott könnyedséggel és humorral idézte fel gazdag pályafutásának legszebb pillanatait.

Fotó: Képszerkesztőség

A Zuglói Civil Házban a közönség olyan kulisszatitkokat tudhatott meg, mint azt, hogy a kiváló ökölvívó miért nem nyert már Barcelonában olimpiai aranyérmet, vagy miként lett ő az Universum profi bokszolója. Kovács István a magyar sport jelenével, illetve az olimpiai esélyekkel kapcsolatos véleményét is megosztotta a zuglóiakkal.

Természetesen sokakat érdekelt a 2001. júniusi Chacon elleni vesztes mérkőzés, és Kokó nem is titkolta, hogy az az esemény mind a mai napig élete legnehezebb pillanata volt. Ám ennyi év után is úgy érzi, mindent megtett a sikerért, és mint mondta, a bokszban benne van, hogy néha nagyot üt az ellenfél is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb