Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nem lehet eleget beszélni a felelős állattartásról

A szokásosnál is több állat volt a Rákos patak partján, a Miskolci utca és a Mogyoródi út kereszteződésében lévő zöld területen. Az idei második, sorrendben a hatodik Sugárzoo Piknik szeptember 23-án is a felelős állattartás jegyében telt, ahol a család minden tagja megtalálta a kedvére való szórakozási lehetőséget.

A programon a színpadi bemutatók mellett a különböző kiállítók sátrában szerezhettek információt a gazdik arról, hogyan tehetik még komfortosabbá kedvencük mindennapjait, vagy például hogyan élhetnek békésen együtt azokkal, akik nem tartanak állatot.

Fotó: Képszerkesztőség

A piknik megnyitóján Szabó Rebeka alpolgármester azt mondta, az önkormányzat feladata, hogy közösségi rendezvényeket hozzon létre, ahol az emberek jól érzik magukat. – De fontos, hogy legyen mögötte egy üzenet, jelen esetben a felelős állattartás, amiről nem lehet eleget beszélni – magyarázta az alpolgármester, aki az EB OVO Egyesület elnökével, Csonka Bertával együtt beszámolt a tavaly ősztől idén tavaszig tartó kutyafuttató roadshow eredményeiről is.

Szó esett a városi kutyaetikettről, a macskaivartalanítás fontosságáról, volt tanácsadás, tombola és természetesen a kutyaszépségverseny és a trükkverseny sem maradt el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb