Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nem lesznek “migránstelepek” Zuglóban

Orbán Viktor miniszterelnök a mai parlamenti beszédében azzal riogatta többek között a Zuglóban élőket, hogy Brüsszel egyes városokba, kerületekbe telepítheti a menekülteket, ha a kvótanépszavazással nem sikerül célt érnie a kormánynak.

A népszavazási kampány hevében tett kijelentéssel szemben a valóság az, hogy Zugló Önkormányzata és polgármestere nem tárgyalt és jövőben sem fog tárgyalni Brüsszellel semmiféle “migránstelepről”, mint ahogy letelepedési kötvények kibocsátására, és bahreini csokizásra sem készül.

Budapest, 2016. szeptember 12.
Karácsony Gergely
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb