Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bronzérem a paralimpián

Az asztaliteniszező Pálos Péter bronzérmesként zárt a Rio de Janeiró-i paralimpián, miután a harmadik helyért lejátszott mérkőzésen 3:2-re legyőzte dél-koreai ellenfelét.

A BVSC-Zugló paralimpikon asztaliteniszezőjének az elveszített elődöntő után sikerült ismét felpörögnie a riói paralimpián. A bronzmérkőzésen Pálos Péter egy sima és egy szoros játszma megnyerésével 2:0-s előnybe került, sőt a harmadik játszmában már mérkőzéslabdája is volt, ám a koreai Kim Dzsi Tae előbb megfordította ezt a szettet, majd egy újabb 11:9-es szettel ki is egyenlített.

A döntő felvonást azonban Pálos ellentmondást nem tűrően kezdte, 5:1-re elhúzott, és nem is engedte már ki a kezéből a győzelmet. A BVSC asztaliteniszezője ezzel a londoni elsősége után megszerezte második paralimpiai érmét.

A 11-es kategóriában az a belga Florian Van Acker lett a riói bajnok, aki az elődöntőben Pálost búcsúztatta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb