Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nem szégyen segítséget kérni

A segítségkérés fontosságát, a nyitottságot hangsúlyozták a Lelki Egészségvédő Alapítvány ingyenes nyílt napját szervező szakemberek.

A csaknem huszadik alkalommal megrendezett program célja volt, hogy az embereket és a pszichológusokat, a pszichológiát közelebb hozza egymáshoz. – Még mindig azt tapasztaljuk, hogy idegenkednek az emberek ettől a területtől, pedig a mentális egészség helyreállításával a szervi problémák is megelőzhetők – hangsúlyozta Fogarasi Lajos, az alapítvány ügyvezetője.

A szervezet székhelyén megtartott eseményen egész nap programokkal várták az érdeklődőket november 23-án. Mint korábban, most is a villámtanácsadás és a kommunikációs tréning volt a legnépszerűbb program.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb