Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Dobogós Zugló az egyetemi sportolók között

Az Év egyetemi sportolója díjat a KSI SE versenyzője, Gazsó Alida Dóra (ELTE), nyári szegedi világbajnokságon aranyérmes női kajak négyes tagja kapta azon a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) novemberi díjátadó gáláján, ahol ismét díjazták az év legeredményesebb egyetemista és főiskolás sportolóit.

Az „Év egyetemista sportolójának” járó plaketteket azok a fiatal sportolók vehették át, akik 2019-ben a nápolyi nyári Universiadén, továbbá az egyetemi világversenyeken dobogón végeztek, illetve a különböző sportági világversenyeken aranyérmesek lettek. Zugló pedig „szokás szerint” mindkét kategóriában képviselve volt. Gazsó Alida Dóra a felnőtt sportági világbajnokságok magyar győztesei közül került az elismertek közé, míg az egyetemi világversenyeken elért kiváló eredményei alapján a Zuglóban élő és az MTK színeiben cselgáncsozó, Tóth Krisztiánt díjazták, aki a nápolyi Universiadén bronzérmes volt súlycsoportjában.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb