Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nem született döntés a költségvetésről

A képviselő-testület csütörtökön rendkívüli ülésen vitatta meg Zugló 2016. évi költségvetését.

Az eseményen Karácsony Gergely polgármester javaslatának megfelelően a képviselők elmondták észrevételeiket a költségvetéssel kapcsolatban, azonban az indítványról szóló döntést elhalasztották.

Erre azért volt szükség, mert az ülést megelőzően kiderült, hogy a képviselők a határozat meghozatala előtt még módosításokat, további egyeztetéseket szeretnének. A képviselő-testület várhatóan március 2-án dönt a költségvetési javaslatról.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb