Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nemzetközi tapasztalatcsere a lemorzsolódás ellen

Az Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakgimnázium ad otthont az Új módszerek a lemorzsolódás ellen című Erasmus program soron következő állomásának.

A Spanyolország, Lettország, Görögország, Olaszország, Horvátország, valamint Magyarország részvételével indult, két tanéves program célja a jó gyakorlatok átadása. A szakgimnáziumban azt mutatják be, hogyan működik náluk a fordított osztályterem módszer, a tutorálás, és hogy miként tanítják egymást a diákok.

A projekthét első napján, április 23-án Szabó Rebeka alpolgármester is köszöntötte a vendégeket, akik ajándékot is kaptak.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb