Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Népszerűek az egészségfejlesztő programok

Az elmúlt időszakban több mint 11 ezer zuglói vett részt a ZEFI valamelyik programján. Szűrésen, az életmódváltó rendezvényeken pedig több mint 6100-an fordultak meg. 

Véget ért a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda támogatási időszaka, elindult a hároméves fenntartási ciklus. A cél, hogy a következő évek ugyanolyan aktívan teljenek, mint az elmúlt két esztendő.

Szécsi Emese, aki szeptember 30-ig irányította a ZEFI-t, elmondta, továbbra is folytatódnak a klubok, a tréningek, a munkahelyi egészségfejlesztés, az óvodai rendezvények, a hátrányos helyzetűeknek szervezett programok, a jövőben is kitelepülnek a rendezvényekre, nagy hangsúlyt fektetnek a sportra, fogyásra. Az elmúlt időszakban több mint 11 ezer zuglói vett részt valamelyik programunkon, szűrésünkön, az életmódváltó programon pedig több mint 6100-an voltak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb