Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Meghívó a Hálózati Együttműködés a Zuglói Gyermekekért online fórumára

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a 2018-ban elindult Hálózati Együttműködés a Zuglói Gyermekekért (HEGY) elnevezésű kezdeményezés keretén belül 2020. október 8-án összejövetelt szervezünk, amelyre Önt is szeretettel meghívjuk. A konferenciát ONLINE formában valósítjuk meg 10-12 óra között.

2018. október 4-én közösen gyűjtöttük össze a zuglói gyerekeket érintő nehézségeket, problémákat. Ezek közül két fő területet tűztünk ki magunk elé az elkövetkező időszakra:

1) Az együttműködés erősítése a gyerekekkel foglalkozó szervezetek között

2) A problémás viselkedésű gyerekek és környezetük megsegítése – 4 alcsoportra bomlott:

  • Iskolai és óvodai erőszak
  • Magatartási problémák
  • Családon belüli erőszak
  • Addikciók

 

A mostani találkozó célja, hogy a fenti témákra létrejött munkacsoportok beszámoljanak a tevékenységükről és munkájuk eredményéről, valamint közösen gondolkodjunk a továbbiakról.

Kérjük, hogy személyesen vagy akadályoztatása esetén egy munkatársa delegálásával vegyen részt a rendezvényünkön és képviselje a szervezete véleményét, felvetéseit, kérdéseit!

Bízunk benne, hogy meghívásunknak eleget téve Ön is szívesen részt vesz a találkozón, melyre számos érintett szakterület képviselőjét is várjuk! Kérjük, egy e-mailben jelezzék részvételüket, hogy a ZOOM-linket a konferencia előtt elküldhessük: sandor.eva.14@fpsz.net.

Tisztelettel:
A szervezők

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb