Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nőnapi köszöntés

Zugló hölgyeinek köszöntése – a hagyományokhoz hűen – az idén is ünnep volt.  Nőnap alkalmából az önkormányzat vezetői ebben az évben is a köszöntötték a kerületért dolgozó hölgyeket.

Horváth Csaba polgármester és Tóth Csaba országgyűlési képviselő Hajdu Flórián alpolgámester, Bitskey Bence kulturális-, Sógor László környezetvédelmi tanácsnok és Kovács-Csincsák László, a Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. ügyvezetőjének társaságában március 6-án – a Nemzetközi Nőnap előtti utolsó munkanapon – egy szál virággal köszöntötték a Polgármesteri Hivatal hölgy munkatársait.

Fotó: Képszerkesztőség / kepszerk.hu

– A hölgyeket természetesen az év 365 napján tisztelnünk kell – mondta Horváth Csaba polgármester, melyhez Tóth Csaba országgyűlési képviselő annyit fűzött hozzá, hogy -, amit ezzel az egy szál virággal jelképesen is szeretnénk kifejezni a számukra.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb