Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nőnapi tulipánok a közbiztonság őreitől

Nőnap reggelén, március 8-án tulipánokkal várták a hölgyeket a Bosnyák téri piac sarkánál és a Kormányablaknál, a Pétervárad utcában. A kedves gesztus a „Szomszédom a rendőr!” program része, melynek keretében hat körzeti megbízott a ZKNP képviselőjével egy-egy szál, összesen több mint ötszáz tulipánt osztott szét a helyszíneken a nők között.

Nem először lepik meg Zugló lakóit. Nagy Tímea, a ZKNP kommunikációs vezetője elmondta, hogy évek óta Mikulás napján is apró ajándékokkal és közbiztonsági tájékoztató szórólapokkal kedveskednek, kifejezve ezzel köszönetüket a zuglóiaknak, sőt a jövőben is terveznek hasonló meglepetéseket.

A „Szomszédom a rendőr!” rendészeti program 2015 eleje óta működik a zuglói közbiztonság alappilléreként. A helyi rendőrség és a kerület lakói közötti személyes, bizalmi kapcsolatra építve közösen oldanak meg bizonyos problémákat. A kezdeményezést Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) és a XIV. kerületi rendőrkapitányság hívta életre, amelyhez komoly támogatás nyújt a zuglói önkormányzat is. A program hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismerté vált, amelynek keretein belül a lakossági, állami, illetve a helyi önkormányzati és civil szervezetek együttműködésével kiépült egy közbiztonsági hálózat is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb