Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Változik a parkolási rend Zuglóban munkanap-áthelyezés miatt márciusban

A március 15-i ünnepség, illetve munkanap-áthelyezés miatt a hónap végén is változik a közlekedési rend Zuglóban.

A ZKNP tájékoztatása szerint március 14-én és 15-én, hétfőn és kedden a parkolás díjtalan lesz a kerületben a társaság ügyfélszolgálata pedig zárva tart mindkét napon.

Egy héttel később, március 26-án, szombaton viszont fizetni kell majd a parkolásért, mivel munkanapáthelyezés miatt ez a szombat munkanapnak minősül, a ZKNP parkolási ügyfélszolgálata 9 és 16 óra között lesz nyitva.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb