Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Normatív utasítás a szociálisan rászoruló gyermekeknek az Önkormányzat által nyújtott étkezési szolgáltatás keretén belül biztosított ételcsomagok személyenként történő házhozszállításáról

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat polgármesterének
4/2020. (III. 27.) normatív utasítása


a szociálisan rászoruló gyermekeknek az Önkormányzat által nyújtott étkezési szolgáltatás keretén belül biztosított ételcsomagok személyenként történő házhozszállításáról

A COVID-19 koronavírus humánjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet időszakában az egészségvédelmi intézkedések hatékony alkalmazása érdekében, a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) fenntartásában lévő a következő utasítást adom ki.

1. Az Önkormányzat megbízásából a Zuglói Önkormányzati Rendészet – szükség szerint önkéntesek bevonásával – látja el a szociálisan rászoruló gyermekeknek az Önkormányzat által nyújtott étkeztetési szolgáltatás keretén belül biztosított ételcsomagok személyenként történő házhozszállítását.

2. Az 1. pontban írt ellátásra jogosult és egyben igényét fenntartó ellátottak körét a Zuglói Család és Gyermekjóléti Központ a Zuglói Polgármesteri Hivatal étkezési koordinátoraival közösen állítja össze.

3. Jelen utasítás 2020. március 30. napján lép hatályba.

Budapest, 2020. március 27.

Horváth Csaba
polgármester

A hirdetmény aláírt példányát IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb