Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nyuszi Expresszel a Vasúttörténeti Parkba

Ismert mesefigurákkal utazhattak együtt azok a gyerekek, akik az ünnepi hétvégén a Vasúttörténeti Parkba vonatoztak.

Számtalan színes programmal, köztük nyuszikereséssel, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és koncertekkel várták az érdeklődőket a Vasúttörténeti Parkban húsvét alkalmából.

Nyuszi Expressz a Vasúttörténeti Parkba

A szezonnyitó rendezvényre egy különleges, húsvéti díszbe öltöztetett vonattal is készültek a szervezők: vasárnap a gyerekek és szüleik ismert mesefigurákkal utazhattak együtt a Nyugati pályaudvartól a Vasúttörténeti Parkig.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb