Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bernek már biztosan ott lesz Rióban

Az olimpiai  kvalifikáció megszerzésére csaknem 20 zuglói sportolónak van esélye, közülük a BVSC-Zugló úszója volt a leggyorsabb.

Bernek Péter rövidpályás világbajnok gyorsúszó tavaly nyár óta Nagy Péterrel, a BVSC-Zugló Úszószakosztályának vezetőjével készül, melynek nagyon hamar meg is lett az eredménye. A kiváló sportoló ugyanis Dohában szenzációs versenyzéssel nyerte meg a rövidpályás világbajnokságot.

Bernek január 1-től hivatalosan is a BVSC-Zugló sportolója lett. Edző és tanítványa az év első két hónapját tengeren túli edzőtáborokban töltötték, hogy felkészüljenek az idei versenyekre. A cél az volt, hogy Bernek Péter minél előbb megússza az olimpiai A szintet.

Erre nem is kellett sokat várni, mert a zuglói úszó már az első versenyén, az eindhoveni nemzetközi úszóbajnokságon teljesítette ezt, miután 1500 méteren jóval a szintidőn belül úszva 15:11.05-ös eredménnyel győzött. Így Bernek Péter az első zuglói sportoló, aki kvalifikálta magát a riói olimpiára.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb