Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Október végéig tart a Tücsöktanya óvoda felújítása

A felújítási munkálatok miatt a Tücsöktanya óvodásai a Wass Albert téri Csicsergő Óvodában kezdik meg a tanévet, mert a beruházás befejezése csak októberben várható.

Az óvodában a nyáron megkezdett munkálatok során szigetelik a tetőt, így megszüntethetik az állandó beázást. Megoldják a tetőről levezetett víz további elvezetését, melyhez a korábbi elavult csatornarendszerhez is hozzá kell nyúlniuk. Kicserélik az összes radiátort az épületben, illetve a régi helyett egy új, modern, könnyen szabályozható kazánt is felszerelnek. Ezen kívül tíz nyílászárót, köztük a két bejárati portált is kicserélik, s miután mindezzel végeztek, a teljes épületbelsőt újra fogják festeni. A körülbelül bruttó 60 millió forintos beruházás azonban szeptemberre és októberre is átcsúszik majd. Karácsony Gergely polgármester és Szabó Rebeka alpolgármester augusztus 28-án tett látogatásukon reményüket fejezték ki, hogy a munkálatok végeredménye kárpótolja majd a szülőket az esetleges kellemetlenségekért.

– Zuglóban az elmúlt tíz évben nem volt ekkora volumenű beruházás – mondta Karácsony Gergely polgármester. – Köszönjük a szülőknek, hogy türelemmel fogadják az ezzel járó kényelmetlenségeket, cserébe ősszel mindenki egy szerethető, korszerű épületbe költözhet majd vissza.

Fotó: Képszerkesztőség

A Tücsöktanya lakói várhatóan október végén költözhetnek majd vissza otthonukba.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb