Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Online előadások lesznek a szenvedélybetegségekről

A drogkérdés családi összefüggései, a modern megelőzés lehetőségei, a szenvedélybetegség gyerek szemmel – ezek lesznek a témái a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda soron következő, szeptember 22-i online egészségnapján.

A programot az iroda közösségi oldalán követhetik az érdeklődők: a 16 órakor kezdődő első előadást Erdős Eszter addiktológiai szakértő tartja Drogkérdésekről őszintén – avagy a szenvedélybetegségek családi összefüggései címmel.

Az egészségnapot dr. Kapitány Fövény Máté klinikai szakpszichológus, adjunktus folytatja, aki a modern megelőzés fontosságáról beszél. A napot 18 órakor dr. F. Lassú Zsuzsa pszichológus, egyetemi docens előadása zárja: Ha a szülő szenvedélybeteg – a gyerek nézőpontja címmel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb