Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Országos konferenciát szervezett a KEF

Szakmai előadásokkal készült a kábítószer-ellenes világnapra a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF). A rendezvényen adták át a drogellenes rajzpályázat díjait is.

A megnyitó után nyolc diákot és egy iskolát jutalmaztak. Az ajándékutalványt és az okleveleket Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője adta át, aki kifejtette: reményei szerint a rajzpályázat nemcsak a gyerekek fantáziáját és gondolatait mozgatta meg, hanem a körülöttük élőkét is. Szerinte minden nap foglalkozni kell a témával, mert egyre többen fogyasztanak kábítószert, alkoholt, és sokan dohányoznak. “Éppen ezért nagyon fontos a Zuglói KEF szerepe, mert összefogja a témával foglalkozó szervezeteket, alapítványokat” – mondta az országgyűlési képviselő.

Fotó: Képszerkesztőség

A konferencián több szakmai előadást is hallhattak a résztvevők, ilyen volt egyebek mellett a Kábítószerügyi Civil Koordinációs testület Élő jelentés a magyarországi droghelyzetről című ismertetője, de szó esett az agressziókezelésről és a művészetterápiáról is. A program Hero-in lézershow-val zárult.

Sokacz Anikó, a Zuglói KEF elnöke elmondta, az állam fokozatosan vonul ki a területről, ezért tartotta fontosnak a konferencia megszervezését, ahol az érdeklődők kérdezhetnek, megoszthatják tapasztalataikat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb