Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pár ezer forintért adta el a kerékpárokat

Kerékpár-tolvajt fogott a kerületi rendőrkapitányság az utcai kamerafelvételek elemzése alapján, s kiderült: az V. kerületben is elkötött egy járgányt.

A bűncselekmény pár nappal ezelőtt történt, a sértett elmondása szerint a Tisza István téren levő kerékpártárolóban lekötözött elektromos biciklijét tulajdonította el valaki, aki előtte levágta a biztonsági láncot. A nyomozók az adatgyűjtés során elemezték a környéken levő térfigyelő kamerák felvételeit, melyeken jól látható volt az elkövető. Az egyik nyomozónak pedig sikerült beazonosítania a férfit, aki korábbi ügyei miatt már a rendőrség látókörébe került.

A 63 esztendős gyanúsítottat pár nappal később a lakóhelyén el is fogták, majd előállították a kerületi kapitányságra. Kihallgatása közben érkezett az V. kerületi Rendőrkapitányság megkeresése, mely szerint ők is egy kerékpártolvajt keresnek, akiről felvétel is készült. A felvételen pedig a zuglói elkövető volt látható. A férfit mindkét bűncselekmény elkövetését beismerte, elmondása szerint a lopott kerékpárokat pár ezer forintért eladta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb