Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Péntektől csak maszkban látogatható a Bosnyák téri piac

Tovább folytatódik a koronavírus-járvány elleni küzdelem Zuglóban. Saját és szeretteink egészségéért, életéért továbbra is azzal tehetjük a legtöbbet, ha betartjuk a kijárási korlátozásokat, otthon maradunk és csak akkor találkozunk személyesen másokkal, ha ez feltétlenül szükséges. Különösen fontos, hogy vigyázzunk a járvány veszélyeinek leginkább kitett idős szeretteinkre.

Köszönöm a zuglóiaknak, hogy az eddigi példás felelősségteljességüknek köszönhetően mindeddig semmilyen további szigorítást nem kellett elrendelni! Ha szükséges, továbbra is lehet bevásárolni járni, a járvány elleni hatékony védekezés érdekében azonban a Bosnyák téri piacot péntektől csak szájmaszkban vagy a száj és az orr takarására alkalmas sálban, kendőben szabad látogatni.

Aggódó szeretettel kérek mindenkit, hogy tartsák be a kijárási korlátozásokat. Zugló szépkorú polgárait külön kérem, hogy ha tehetik, maradjanak otthon, de ha mégis kimennek a piacra, azt a kijelölt időpontban, 9-12 óra között tegyék, és viseljék az arcmaszkot, amit Zugló Önkormányzata biztosított a számukra!

Minden kedves zuglói polgárnak köszönöm az együttműködést – együtt legyőzzük a járványt!

Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb