Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bölcsődék Napja

Köszöntöm önöket a bölcsődék napján!

Zugló bölcsődéinek dolgozói az elmúlt években megszokhatták, hogy az önkormányzat április 21-én egy kis ünnepséget szervez a tiszteletükre.
Ezt azonban most, a járvány miatt nem tudjuk megtenni. Az azonban még ebben a vészterhes időben sem maradhat el, hogy köszönetet mondjunk azért az áldozatos munkáért, amelyet nap mint nap a gyermekeinkért végeznek.
Az elmúlt bő egy hónapban a családokra óriási teher nehezedett.

Szülők tízezrei harcolnak a munkahelyeikért, próbálnak ritmust adni a távoktatásban részesülő gyermekek mindennapjainak, és sokaknak hamarosan idős, beteg szeretteik otthoni ápolásban is részt kell venniük.
Ebben a helyzetben óriási segítséget jelent, hogy vannak, akik ügyeletben akár a saját egészségüket is kockára téve vigyáznak a legkisebbekre.
A zuglói szülők azonban nemcsak most, a járvány idején számíthatnak a bölcsődei gondozókra, hanem mindig, a nyugodt hétköznapokban is. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy évekig otthon maradjanak a kicsikkel, a legtöbb családban mindkét szülőnek dolgoznia kell a megélhetéshez.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy az elhivatott zuglói bölcsődei dolgozók szerető közeget és a lehető legjobb ellátást biztosítják kisgyermekeink számára. Csodálom a kitartásukat, a türelmüket és az odaadásukat.
Hálásan köszönöm az önök emberfeletti munkáját!
Nagyon várom, hogy túllegyünk ezen a válságon és személyesen is köszönetet mondhassak a zuglói bölcsődei dolgozóknak!

Addig is jó egészséget, jó munkát és kitartást kívánok önöknek.

Vigyázzunk egymásra!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb