Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Péntektől lezárják a Vezér utca Fogarasi út felé vezető oldalát

November 25-étől, péntektől útépítési munkák miatt lezárják a zuglói Vezér utca Füredi utcától a Fogarasi út felé vezető oldalát. Az érintett közösségi közlekedési járatok – a 31-es, a 131-es, a 144-es és a 231-es autóbusz, valamint a 82-es és a 82A trolibusz – hétfő hajnalig módosított útvonalon járnak – tájékoztatta a lakosságot a Budapesti Közlekedési Központ.

Aszfaltozási munkák miatt november 25-étől, péntektől hétfő hajnalig teljes szélességben lezárják a Vezér utca Fogarasi út felé vezető oldalát. Az érintett közösségi közlekedési járatok, vagyis a 31-es, a 131-es, a 144-es és a 231-es autóbuszok, valamint a 82-es és a 82A trolibuszok módosított útvonalon járnak.

  • A 31-es autóbusz Árpádföld felé a Füredi utca és a Fogarasi út között a Csertő utcán közlekedik, ezért nem érinti a Fogarasi út megállóhelyet, megáll azonban a 80-as trolibusz Zsálya utca megállójánál.
  • A 131-es, a 144-es és a 231-es autóbusz Kisszentmihály, Rákosszentmihály, illetve Rákospalota felé a Füredi utca és a Fogarasi út között a Csertő utcán közlekedik, ezért nem érinti a Tihamér utca, a Fogarasi út és a Fischer István utca megállóhelyeket, megáll azonban a 80-as trolibusz Csertő utca és Zsálya utca megállóinál.
  • A 82-es és a 82A trolibusz a Mexikói út, illetve az Erzsébet királyné útja / Róna utca felé ugyancsak a Csertő utcán közlekedik a Füredi utca és a Fogarasi út között, ezért nem érinti a Tihamér utca és a Fogarasi út megállóhelyeket, megáll viszont a 80-as trolibusz Csertő utca megállójánál, valamint a Fogarasi úton, a Vezér utcai kereszteződés előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen.
Péntektől lezárják a Vezér utca Fogarasi út felé vezető oldalát - grafika

A grafika kattintásra nagy méretben nyílik meg.

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb