Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nézze a foci VB-t a Civil Házban!

November 20. óta tart már a katari labdarúgó-világbajnokság, és ez alkalomból a Zuglói Civil Ház is szélesre tárta kapuit.

Megpróbálunk egy újabb szabadidős lehetőséget biztosítani a zuglói embereknek – mondta Szabó-Gere Imre, a ház vezetője. – A nyitvatartási időben ugyanis folyamatosan adjuk a vébémeccseket, melyre várjuk a szurkolókat.

Szabó-Gere Imre elmondása szerint nem nagy focirajongó, persze, egy világbajnokságot ő sem tud figyelmen kívül hagyni. Nem úgy az elődje, Dömény Péter, aki a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság idején szervezte az első közös meccsnézéseket.

Nincs kedvencem, általában az első mérkőzések alapján választom ki magamnak, hogy kinek fogok majd szurkolni – mondta a Cserepes Kft. ügyvezetője. – De, ha már egy számomra szimpatikus csapatot kellene megnevezni, akkor én a belgákat mondanám. Az ő játékukat régóta csodálom már.

A Zuglói Civil Házban mindennap láthatóak a 11, a 14 és a 17 órás kezdésű mérkőzések. És nemcsak az aulában elhelyezett tévé képernyőjén, hanem a nagyterem mozivásznán is. Mi a Németország – Japán mérkőzésen találkoztunk a 73 éves Breznai Györggyel, aki elmondta, hogy Beckenbauerék óta minden vébén a németeknek szurkol.
Remélem, most is ők nyernek majd, én mindenesetre minden meccsüket meg fogom nézni – mondta Gyuri bácsi.

Egyelőre még nem hemzsegnek a futballszurkolók a Civil Házban. Éppen ezért továbbra is zajlanak a szokásos programok a nagyteremben. Ám, ahogy azt Szabó-Gere Imre elmondta, ha nő az érdeklődés a közös meccsnézések iránt, azonnal felszabadítják a termet, és átadják azt a focirajongóknak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb