Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Plakáton a körzeti megbízottak

A Szomszédom a rendőr! elnevezésű rendészeti program keretében június közepétől kezdődően a XIV. kerületi körzeti megbízottak elérhetőségeit és bűnmegelőzési ismereteket tartalmazó egy hónapos plakátkampányt indított a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP).

A társaság szakemberei által összeállított szöveges, fényképes, térképes tájékoztatókat a Zugló Információs és Médiacsoport Kft. munkatársai helyezték el Zugló 29 pontján, egy-egy trolibusz-megállóban található hirdetőfelületen. A plakátokon amellett, hogy jól látható mind a nyolc körzeti megbízott neve, telefonszáma és fotója, kiemelten szerepel az adott körzetben illetékes rendőr. Ugyancsak figyelemfelkeltők azok a jótanácsok, amelyek például az unokázós csalókról vagy a modern eszközöket is alkalmazó gépkocsifeltörők elleni védekezésről szólnak.

– A XIV. kerületi városvezetés folyamatosan dolgozik azon, hogy a kerület lakói nyugalomban éljenek és biztonságban érezzék magukat – mondta el lapunknak a kezdeményezésről Hajdu Flórián közbiztonságért felelős zuglói alpolgármester. A ZKNP és a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság által életre hívott, a zuglóiak és a hatóság közötti együttműködést elősegítő, korábban nemzetközi sikert is elérő Szomszédom a rendőr! program fontos állomása ez a kampány, amelyet a jövőben a jelenlegi tapasztalatok felhasználásával folytatni és bővíteni kívánnak – tette hozzá a politikus.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb