Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Programkavalkád a Cserepesház jóvoltából

Színes programok várták a gyerekeket és szüleiket a Cserepesház hagyományos gyereknapi rendezvényén, szombaton.

A Cserepes Kulturális Nonprofit Kft. több mint két évtizede rendez már szabadtéri gyereknapi programokat. A szervezőknek köszönhetően idén is jól szórakoztak azok, akik kilátogattak a Cserepesház melletti zöldterületre.

A gyerekek kipróbálhatták például a Kenderkóc Népi Játszóház ügyességi játékait, ingyen használhatták az ugrálóvárat, megtekinthették belülről az egyik zuglói rendőrautót, tapsolhattak a bábos mesejáték szereplőinek, részt vehettek a kézműves foglalkozásokon, játékos módon helytörténetet is tanulhattak, és az arcfestésnek köszönhetően harci díszbe is öltözhettek.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb