Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kerékpártúrán az ovisok

A zuglói Cseperedő óvoda pedagógusai minden májusban kerékpártúrát szerveznek a gyerekeknek és a szülőknek. Az idei program május 25-én volt, és bár napközben sokat esett az eső, a délutáni napsütésben csaknem 150 kerékpáros kisgyerek és szülő indult el a nagy túrára.

Az útvonalat az előző évekhez hasonlóan idén is a kerületi rendőrkapitányság járőrei és a Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársai, illetve a kerületi polgárőrök biztosították.

A gyerekeket és a szülőket hagyományosan Tomis Károly zuglói rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízott vezette, aki előzetesen fel is készítette a túra résztvevőit a rájuk váró közlekedési helyzetekre. A biciklitúrát hét évvel ezelőtt egy egészségnevelési program ihlette, mára ez az egyik leginkább várt rendezvény az oviban.

Fotó: Képszerkesztőség

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb