Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Razziák az Örsön

A XIV. és a X. kerületi rendőrkapitányságok közös akciókat tartanak előre ki nem hirdetett időpontokban az Örs Vezér tere területén és közvetlen környezetében.

Az akciók célja a közrend és a közbiztonság fenntartása, illetve az állampolgárok biztonságérzetének növelése. A szeptember 22-i akcióban közel harminc fő: rendőrök, a két kerület rendészei, valamint a Készenléti Rendőrség és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóságnak a munkatársai vettek részt. Ennyi ember, valamint a térfigyelő kamerák bevonása a terület egészét lefedte, így az akcióban résztvevők számos gyanús személyt elszámoltattak, és többet közülük elő is állítottak.

A rendőrségtől kapott információ alapján ezek a közös akciók az elkövetkezendő időszakban rendszeresek lesznek, melytől a terület közbiztonságának látványos javulása várható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb