Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Rendőrségi pont nyílt a Füredin

Mobil rendőrségi pont működik keddtől a Füredi utca és a Vezér utca kereszteződésénél. A Tesco parkolóból áttelepített konténer nemcsak a bűnmegelőzésben segíthet, hanem a lakosság biztonságérzetét is fokozhatja.

“A zuglói közbiztonsági rendszer hatékonyabbá tételét, a környéken élők biztonságának növelését szolgálja az állomás áthelyezése” – jelentette ki Hajdu Flórián alpolgármester a Zuglói Lapoknak kedden. Hozzátette: a mobil rendőrségi pont környezetét a következő hetekben teszik majd rendbe.

Fotó: Balogh Róbert

“A körzetben számos erőszakos és vagyon elleni bűncselekmény történt, ezért vált szükségessé a Fogarasi út–Pillangó utca kereszteződésében működő rendőrállomás áttelepítése” – nyilatkozta Dragon Sándor rendőr ezredes, Zugló rendőrkapitánya. A mobil rendőrségi ponton hétfőn és pénteken 10 órától 12 óráig, szerdán pedig 15 órától 17 óráig tartanak fogadóórát a kerületi kapitányság munkatársai.

“A Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. (ZKNP) a helyszín kiválasztásában és a konténer áthelyezésében vett részt, illetve a mobil rendőrségi pont üzemeltetését végzi” – mondta Kovács-Csincsák László, a ZKNP ügyvezetője. A mobil állomáson a félfogadási időn túl bármikor tartózkodhatnak rendőrök. A környéken szolgálatot teljesítő járőrőröknek ugyanis rendszeresen fel kell keresniük a konténert, ilyenkor egyéb feladataik mellett fogadják a lakossági bejelentéseket is.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb