Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Reneszánsz hangulat a Hunyadiban

A reneszánsz korhoz kapcsolódó projektnapot rendeztek a Hunyadi János Általános Iskolában március 10-én.

A program ötletgazdája az intézmény igazgatója, Pálinkás Katalin volt, aki így szerette volna közelebb hozni a diákokhoz ezt a korszakot.

A zuglói iskolában ennek megfelelően reneszánsz hangulat fogadta a tanulókat szombaton: a tornateremben hadijátékokkal ismerkedhettek a diákok, az emeleti aulában valódi reneszánsz hangszereken megszólaltatott zenét hallgathattak, emellett profi oktatótól reneszánsz táncokat is tanulhattak.

Az iskola pedagógusai a reneszánsz tanulnivalókat a mai diákok igényeihez igazították, így a projektnap programjai között virtuális szabadulójáték és egyéb érdekes fejtörők is szerepeltek.

Fotó: Balogh Róbert

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb