Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Riasztópróba Zuglóban

Lakossági riasztóeszközök próbája a XIV. kerületben

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltsége 2017. szeptember 26-án 10 és 14 óra között éves lakossági riasztóeszköz próbát tart.

A próba során az Igazgatóság a XIV. kerületben teszteli a telepített eszközök műszaki állapotát és működőképességét. A fent jelzett időszakban a berendezések 20-30 másodperces időtartamban szólalnak meg. A hangjelzés csupán az ellenőrzés része, a lakosságnak teendője nincs.

XIV. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb