Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ismét komposztkeretet osztottak

Rövid oktatás után minden regisztráló átvehette az ingyenes komposztkeretet, amelyet családi vagy társas házban élő zuglóiak és a kerület intézményei igényelhettek.

A 2015-ben indult Zuglói Komposztprogram során idén már több száz, újrahasznosított műanyagból készült keretet osztottak szét.

– Egy átlagos magyar család szemetesébe 28-30 százalék szerves hulladék kerül, ez nagyon sok. A legjobb amit tehetünk, hogy komposztálunk – mondta a szeptember 18-i programon Szilágyi László környezetvédelmi referens.

Aki szeretne csatlakozni a programhoz, a szilagyi.laszlo@zuglo.hu e-mail címen kérhet tájékoztatást.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb