Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Segítséget kértek a nemzetiségi önkormányzatok

Könnyebb és gyorsabb elszámolási lehetőséget, jogi referenst szeretnének a zuglói nemzetiségi önkormányzatok – egyebek mellett ezekről is szó esett a szeptember 9-i nemzetiségi kerekasztal-megbeszélésen.

Az elsők között került szóba az elszámolás kérdése. Ezt nagyban megkönnyítené, ha megoldódna a régóta húzódó probléma, hogy a kisebbségi önkormányzatok bankkártyát kapjanak. Tiba Zsolt, a kerület jegyzője segítőkésznek mutatkozott a kérdésben, akárcsak a kért jogi segítségnyújtás ügyében.

A szeptember 9-i megbeszélésen szó esett még a selejtezésről, a nyílt és a zárt rendezvényekről a koronavírus okozta helyzettől függően, valamint az épület kertjének rendezéséről, virágosításáról, utóbbi közösségépítő erejéről. Ehhez Sógor László önkormányzati képviselő, környezetvédelmi tanácsnok is felajánlotta segítségét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb