Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Sikeres elfogások

Hajnalban a Városliget környékéről jelentettek be egy éppen folyamatban lévő autófeltörést. Pár percen belül az éjszakai szolgálatot ellátó Nemes Milán és Szakálos Mátyás rendőr őrmesterek érkeztek ki a helyszínre, ahol egy feltört BMW-t találtak. Amíg az egyikük a helyszínen adatgyűjtést végzett, addig társa az utcákat vizsgálta át. A fiatal tiszthelyettesek jól összedolgoztak, és a kapott személyleírás alapján a Thököly úton fel is figyeltek egy gyanús férfira. Az igazoltatás során gépkocsifeltöréséhez használatos tárgyakat találtak nála, valamint egyéb közbiztonságra veszélyes eszközöket. A gyanúsított már a helyszínen elismerte a tettét.

Két hasonló bejelentés is érkezett a 112-es segélyhívó számra a kerületből. Az egyik telefonáló arról számolt be, hogy egy fiatal férfi hátulról kitépte a nyakláncát, és azzal elfutott. A másik telefonáló is az első esetre kísértetiesen hasonlító támadásról számolt be, azzal a különbséggel, hogy az elkövetőnek tőle nem sikerült megszereznie az ékszert. A kerületi térfigyelő kamerák felvételeit felhasználva másnap az Örs Vezér terén járőröző rendőrök a feltételezett elkövetőt felismerve igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során a gyanúsított elismerte a bűncselekmények elkövetését, előállítását követően ellene is eljárás indult.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb