Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szakértői bejárás a Pillangó parkban

Területbejárást tartottak a Pillangó parkban, ahol azt vizsgálták meg, hogy milyen változások várhatóak a parkfelújítást követően a terület növény- és állatvilágában.

A hétfői szemlén Karácsony Gergely polgármester és Szabó Rebeka alpolgármester mellett részt vett Várnai László önkormányzati képviselő, Sándor Tamás tervező, Megyeri Szabolcs, Zugló főkertésze, valamint a Madártani Egyesület és a kivitelező képviselője is.

Fotó: Képszerkesztőség

A bejáráson emellett megjelentek a Pillangó park lakóit képviselő civilek is, akik megosztották a játszótér átépítésével, a sétányok kialakításával, illetve a tervezett fakivágással és növénytelepítéssel kapcsolatos véleményüket. Az elhangzottakból az derült ki, hogy a széleskörű közösségi tervezés, a különböző médiafelületeken közzétett tájékoztatók ellenére a lakosság ismeretei hiányosak, nagyon sok a téves információ a parkfelújításáról.

Az elhangzottak ismeretében az önkormányzat a lakosság véleményének további megismerése, illetve az álhírek eloszlatása érdekében május 17-én két fórumot is tart. Délelőtt 11 órától a játszótéren annak felújítása, míg délután 15 órától a sportpályán a növényvilág átalakítása lesz a tájékoztató témája.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb