Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szatírt fogott a zuglói rendőr

Kisfiával sétált a parkban, amikor gyanús lett neki egy férfi – a közösségi médiában leírtak alapján. A rendőrök Forgács Bernadett próbaidős kolléga segítségével fogták el a keresett szatírt.

Forgács Bernadett gyerekkori álmát megvalósítva jelentkezett rendőrnek. Már gyakorló édesanyaként ült be a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémia Adyligeti Járőrképző Tagozat iskolapadjába. Másodéves „diákként” pedig Zuglóban végzi a gyakorlatát.

Fotó: Budapest XIV. Kerületi Rendőrkapitányság

A próbaidős őrmester a közösségi médiában olvasott egy szatírról, akit több budai közparkban láttak már felbukkanni. Egyik nap a kisfiával éppen a XII. kerületi Gesztenyés-kert közelében sétált, amikor a parkban játszó gyerekek közelében meglátta a gyanúsan viselkedő férfit. Az édesanya azonnal „rendőr-üzemmódba” kapcsolt, és felhívta zuglói felettesét, Balla Szilárd századost.

A zuglói rendőrtiszt pedig rögtön értesítette a XII. kerületi kollégákat, így rövid időn belül a kollégák is értesültek a keresett férfi felbukkanásáról. A rendőrök próbaidős kollégájuk segítségével a helyszínen fogták el a férfit, aki ellen közszeméremsértés miatt indítottak eljárást. Forgács Bernadettet pedig kiemelkedő szakmai tevékenységéért dr. Terdik Tamás dandártábornok, budapesti rendőr főkapitány is elismerésben részesítette.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb