Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szavazatszámláló bizottsági tagokat keresünk

TÁJÉKOZTATÁS SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGI TAGNAK VALÓ
JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉGRŐL

Tisztelt Kerületi Választópolgárok!

Magyarországon 2024-ben az Európai Parlament tagjainak, valamint a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, továbbá a nemzetiségi önkormányzati képviselők közös eljárásban tartott választására kerül sor. A választás sikeres lebonyolításához nélkülözhetetlenek a szavazatszámláló bizottságok.

A megválasztott és a 2022. évi választásban ténylegesen feladatot végző szavazatszámláló bizottsági tagok munkáját ezúton is köszönjük, munkájukra a 2024. évi választások során is számítunk. A 2022-ben megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok sorát azonban szeretnénk további szavazatszámláló bizottsági tagokkal/póttagokkal bővíteni, figyelemmel arra, hogy többen jelezték a megválasztott bizottsági tagok közül, hogy az idei évben már nem tudják ellátni megbízatásukat.

A szavazatszámláló bizottságok tagjait Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testülete választja meg. A megválasztott szavazatszámláló bizottsági tag a megválasztását követően esküt vagy fogadalmat tesz. Fontos, hogy a megválasztott szavazatszámláló bizottsági tagok a választást megelőzően kötelesek a bizottsági tagok és póttagok részére szervezett felkészítő oktatásokon részt venni.

Kérjük, hogy jelentkezésük során azt is vegyék figyelembe, hogy a Zugló, Budapest, Magyarország, a nemzetiségek és Európa érdekében tett, a választások szabályszerűségét biztosító, kiemelkedően fontos közreműködésük a választás napján a szavazatszámláló bizottság munkájában történő közreműködés jelentős fizikai és szellemi megterheléssel jár, a feladatok elvégzése nagyfokú odafigyelést igényel!

A jelentkezéshez, a kitöltött jelentkezési lapot (adatlap és nyilatkozat) a dravai@zuglo.hu e-mail címre kérjük megküldeni,
vagy a Zuglói Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Osztályán (1145 Budapest, Bácskai u. 53.) leadni.

A jelentkezések beérkezésének határideje: 2024. március 1.

Budapest, 2024. február 9.

Helyi Választási Iroda


A hirdetmény hiteles verzióját, mely magában foglalja az Összeférhetetlenségi tájékoztatót, az Adatlapot és az Adatkezelési tájékoztatót, IDE KATTINTVA .docx formátumban, IDE KATTINTVA .pdf formátumban olvashatja el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb