Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szemetest és kerítést szeretnének

A nagy zöld terület mellett a patak közelségét szeretik legjobban a kutyatulajdonosok a Gvadányi utca és az Ipolyság utca kereszteződésénél lévő nyílt futtatóban, de néhány változtatást ők is szeretnének – derült ki a kutyafuttató roadshow keddi állomásán.

A környékbeli kutyások Szabó Rebeka alpolgármesterrel és Csonka Bertával, az EB OVO Egyesület elnökével beszélgettek a kutyafuttatóról április 3-án. A közösségi tervezésen kiderült, a gazdiknak tetszik, hogy szabadon futkározhat kedvencük, de szeretnék, ha a patak mindkét partján lenne szemetes, és bár még sosem volt nagyobb konfliktusuk, jobban elkülönítenék a futók, kerékpárosok területét. Ha azt nem is lehet megvalósítani, legalább egy figyelmeztető táblát kihelyeznének.

Fotó: Balogh Róbert

A jelenlévők elmondták még, hogy semmiképpen sem szeretnék, ha zárt futtatóvá válna a rész, azonban az út szélére egy jelzés értékű kerítést kértek, hogy biztonságosabb legyen a kutyafuttató – ezzel a javaslattal a rendezvényen szintén jelenlévő Várnai László önkormányzati képviselő is egyetértett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb