Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szerződést kötött az önkormányzat

Megállapodás a Fővárosi Önkormányzattal és a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt.-vel, szerződéshosszabbítás a Hungast 14 Kft.-vel, pályázat segítségével újíthatják fel a tornatermi öltözőt – egyebek mellett ezekről döntött rendkívüli ülésén Zugló képviselő-testülete csütörtökön.

A képviselő-testület a fizetőparkolásra vonatkozóan együttműködési megállapodást kötött a Fővárosi Önkormányzattal és a Városliget Ingatlanfejlesztő Zrt.-vel. Erre azért volt szükség, hogy szeptember 1-én minden olyan területen elindulhasson a fizetőparkolás, amely a két szervezet tulajdonában, illetve kezelésében van.

A testület ezen felül 2022. augusztus 31-ig meghosszabbította a Hungast 14 Kft.-vel (korábban Hungast-Mecsek Kft.) megkötött, intézmények tálalókonyháinak üzemeltetésére vonatkozó szerződést. A vitában Karácsony Gergely polgármester arra kérte a képviselőket, hogy támogassák a javaslatot, mert a szerződés meghosszabbítása az önkormányzat érdeke, ugyanis a cég által ajánlottól olcsóbban saját erőből sem lehetne megoldani a feladatot.

A képviselők továbbá hozzájárulásukat adták ahhoz, hogy a Jókai Mór Általános Iskola területén lévő, önkormányzati tulajdonú gondnoki lakást átalakítsák, és a jövőben oktatási célra használják.

A képviselő-testület arról is döntött, hogy az önkormányzat pályázatot nyújt be a Magyar Kézilabda Szövetséghez a Dr. Mező Ferenc Általános Iskola tornatermi öltözőjének felújítására, és jóváhagyták a pályázat beadásához szükséges egy millió forintos biztosítékot is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb