Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szezonnyitó a Városligetben

Irodalmi sétával nyitott az idei ligeti szezon április 26-án.

A hagyományoknak megfelelően a résztvevők rövid megemlékezést tartottak a Bethesda utcai Bartl-háznál, valamint a Fuit sírnál. Az önkormányzat nevében itt Hajdu Flórián alpolgármester helyezte el az emlékezés virágait. A síremléket Tóth Csaba országgyűlési képviselő is megkoszorúzta.

A Bartl-háznál koszorút helyezett el a Herminamező Polgári Köre részéről Búza Péter, Ferdinandy Katalin, valamint Várnai László önkormányzati képviselő.

Fotó: Képszerkesztőség

Az ünnepség résztvevői ezt követően egy irodalmi sétára indultak, és sorrendben Az olvasó lányok szobrát, Tompa Mihály emlékoszlopát, Tolsztoj, Pósa Lajos, Benedek Elek és Füst Milán szobrát is megtekintették.

A séta egy-egy helyszínén Csákváriné Kovács Erzsébet nyugalmazott zuglói óvodavezető szavalt verseket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb