Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szúnyoggyérítést végeznek a Városligetben a jövő héten

Szúnyoggyérítést végeznek jövő hét hétfő hajnalban a Városliget területén, a földi úton végzett munkálatokat melegköd képződéses eljárással végzik.

A megbízott cég Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szert használ majd a hajnal 3 óra és 3.40 közötti időszakban végzett irtás során. Esős időjárás esetén egy nappal később, szintén hajnali 3 óra és 3.40 között lesz szúnyogirtás.

Azt javasolták a lakosságnak, hogy a szabadban tárolt gyerekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat gyűjtsék össze, vagy takarják le.

A kezelés alatt és azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelébe tartózkodni nem szabad.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, takarják le, vagy rendszeresen ürítések az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket, mivel ezekben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek szúnyoglárvák.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb