Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékozódtak a vállalkozók

Az önkormányzat vállalkozásfejlesztésben betöltött szerepéről, valamint a cégek finanszírozási lehetőségeiről is beszélgettek szerdán a Széchenyi Kertvendéglőben megrendezett Zuglói Vállalkozói Klub résztvevői.

A Szeretjük Zuglót Egyesület és az önkormányzat közös rendezvényén Rozgonyi Zoltán alpolgármester mondott köszöntőt, ezt követően Karácsony Gergely polgármester a vállalkozásfejlesztés és az önkormányzat kapcsolatáról tartott előadást. Kiemelte: Zugló érdekelt abban, hogy a kerületben minél több sikeres cég működjön, ezért az elmúlt időszakban a képviselő-testület több, vállalkozásokat segítő döntést is hozott.

A MagNet Magyar Közösségi Bank elnöke, Fáy Zsolt a vállalkozások finanszírozási lehetőségeiről beszélt hallgatóságának. Az előadó arról is tájékoztatta a vállalkozókat, hogy a Magyar Nemzeti Bank meghosszabbította növekedési hitelprogramját.

Fotó: Képszerkesztőség

László Béla, a Magyar Kedvezményhálózat tulajdonosa, ügyvezetője a kedvezménykártyához köthető közösségi hozzájárulás bevezetésével ismertette meg a vállalkozókat. A Zuglókártyára is kiterjeszthető szolgáltatás lényege, hogy a kedvezménykártyát elfogadó vállalkozók a hozzájuk irányított vásárlók után vevőszerzési jutalékot fizetnek, aminek az egy százalékát a Magyar Kedvezményhálózat civil szervezetek támogatására fordítja.

Ezen túlmenően László Béla azt is elmondta, hogy vállalkozása adományzsák programot indít. A zsákokba a kedvezménykártyát kibocsátó cégek munkavállalói tehetik bele feleslegessé vált ruháikat és gyermekeik megunt játékait. Ezeket a Kedvezményhálózat begyűjti, és eljuttatja a rászorulóknak.

A szerda esti rendezvényén megjelent Tóth Csaba, Zugló szocialista országgyűlési képviselője és több helyi képviselő is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb