Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu
január 18. péntek, Piroska

Tájékoztatás a nyári szünidei étkeztetésről

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. § (1) bekezdés a) pontja alapján a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű, a Budapest főváros XIV. kerületben lakcímmel rendelkező gyermekek szünidei étkeztetésre jogosultak.

A 2016/2017-es tanév nyári szünetére a szünidei étkezés (déli meleg főétkezés) a tanulók számára munkanapokon 11 és 14 óra között 2017. június 16-ától – augusztus 31-ig került biztosításra a Hermann Ottó Általános Iskola étkezőjében (1149 Budapest Egressy út 69.) a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. közreműködésével.

Az óvodai nevelésben és bölcsődei ellátásban részesülő gyermekek részére az ellátást nyújtó intézmény nyári zárvatartása esetén az étkezést a nyári nyitvatartás rendje szerinti nyitvatartó intézmény biztosítja.

Felhívom a szülő/törvényes képviselő figyelmét, hogy a szünidei gyermekétkeztetés megkezdése előtt vizsgálatra kerül, hogy a szünidei gyermekétkeztetés megkezdésekor a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzete az azt megállapító határozat alapján fennáll-e.

Makranczi László
jegyző

Az erről szóló dokumentum ide kattintva olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.