Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztatás az őszi szünidei étkeztetésről

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 21/C. § (1) bekezdés a) pontja alapján a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű, a Budapest Főváros XIV. kerületben lakcímmel rendelkező gyermekek szünidei étkeztetésre jogosultak.

A 2017/2018-as tanév őszi szünetére a szünidei étkezés (déli meleg főétkezés) biztosított a tanulók számára munkanapokon 11 és 14 óra között 2017. október 30-án, október 31-én, november 2-án és november 3-án a Zuglói Arany János Általános Iskola étkezőjében (1145 Budapest, Újvidék tér 3.).

Az óvodai nevelésben és bölcsődei ellátásban részesülő gyerekek részére az ellátást az óvodák és bölcsődék – mint folyamatosan nyitva tartó intézmények – biztosítják.

Felhívom a szülő/törvényes képviselő figyelmét, hogy a szünidei gyermekétkeztetés megkezdése előtt vizsgálatra kerül, hogy a szünidei gyerekétkeztetés megkezdésekor a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermek hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzete az azt megállapító határozat alapján fennáll-e.

Makranczi László
jegyző

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb