Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fiatal zuglói sportolók támogatása 2017.

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata
pályázatot ír ki
Fiatal zuglói sportolók támogatására

A pályázat célja, a felnőtt  kor alatti  három  utánpótlás  korosztályban – serdülő, ifjúsági vagy kadet, junior – valamint felnőtt fogyatékkal élő korosztályba tartozó amatőr versenysportolók támogatása, akik egyéni és csapatsportágakban és elsősorban nemzetközi szinten kimagasló eredményeket értek el.

A pályázaton azok a sportolók vehetnek részt akinek állandó bejelentett lakóhelye Zuglóban van, vagy akik zuglói sportegyesületben versenyeznek, és megfelelnek a pályázati kiírás támogatási alapelveinek.

A pályázatok benyújtási határideje: 2017. november 3.

A pályázati felhívás teljes terjedelmében megtalálható a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, illetve letölthető a www.zuglo.hu weboldalról.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet Nagy László József intézményi referensnél.
Tel.:8729-396 e-mail: nagy.laszlo@zuglo.hu

Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb