Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztató a Nyári diákmunka programról


TÁJÉKOZTATÓ A „NYÁRI DIÁKMUNKA” PROGRAMRÓL 2016

Kedves Diákok!

A 2013-2015-ös évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályai és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai megvalósításával „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci program indul.

A központi program keretében az önkormányzatok és önkormányzati fenntartású intézmények összesen 2 hónap időtartamra, 2016. július 1. és 2016. augusztus 31. közötti időszakra igényelhetnek támogatást a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatásához.

A támogatás (foglalkoztatás) előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályán nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell regisztrálni – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztályán annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltétele megtörténhessen.

FONTOS! A 18 éven aluli diákok csak szülővel együtt tudnak regisztrálni.

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata az idei szezonban július és augusztus hónapra (öt-öt fő részére) hirdet diákmunkát napi 4 órában.

A jelentkezéseket 2016. június 28-ig a lang.andrea@zuglo.hu email címre várjuk önéletrajz és motivációs levél csatolásával, a választott hónap megjelölésével.

Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal
Humánpolitikai Csoport

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb